Βρετανία-Κορωνοϊός: Απαγορεύεται το σεξ για ζευγάρια που μένουν χώρια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», περισσότεροι από τους μισούς πολίτες στην Αγγλία ζουν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται υψηλού ή πολύ υψηλού κινδύνου, με αποτέλεσμα να εντάσσονται στα μέτρα που απαγορεύουν τη συγκέντρωση διαφορετικών νοικοκυριών σε κλειστούς χώρους.

Περιπλέκεται η δυνατότητα συνάντησης ζευγαριών εξαιτίας κορωνοϊού

Τα νέα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού στην Αγγλία έρχονται να επαναφέρουν το «μπλόκο στο σεξ», όπως το χαρακτηρίζουν στη Βρετανία, μια πρόβλεψη που είχε τεθεί σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια της καραντίνας στη χώρα.

Ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον κλήθηκε να απαντήσει για μια τέτοια περίπτωση, αν δηλαδή τα ζευγάρια αυτά θα αναγκαστούν να μείνουν μακριά για εβδομάδες.

«Οι κανόνες για τον συγχρωτισμό μεταξύ νοικοκυριών ορίζουν πως μπορεί κανείς να συναντά μόνο άτομα που ανήκουν στο δικό του νοικοκυριό», σημειώνει ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας «φούσκας ασφαλείας», όπου νοικοκυριά με έναν ενήλικο θα μπορούν να επισκέπτονται κάποιο άλλο νοικοκυριό, εφόσον έχει δηλωθεί.

Εμπόδια και σε χωρισμένους γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους
Αν όμως κανείς από το ζευγάρι δεν μένει μόνος, τότε δεν μπορούν να δημιουργήσουν αυτή τη φούσκα ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει πως θα μπορούν να συναντώνται μόνο σε εξωτερικούς χώρους με βάση τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τους ίδιους περιορισμούς, φαίνεται πως χωρισμένοι γονείς μπορεί να μην μπορέσουν να συναντήσουν τα παιδιά τους, όσο διαρκούν οι νέοι κανόνες για τον κορωνοϊό στην Αγγλία. Εξαρτάται από τον τρόπο που ορίζεται το νοικοκυριό, τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα.


Πηγή: iefimerida.gr

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Τα τελευταία άρθρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: