Συνέντευξη με τον Μιχάλη Μαρίνο: Δεν είμαι «φθηνός» αλλά ούτε και «ακριβός» ηθοποιός

Τον Μιχάλη Μαρίνο τον συναντήσαμε ένα πρωινό Σαββάτου. Η δουλειά του ηθοποιού απαιτεί πολλές ώρες προετοιμασίας, μα ο Μιχάλης είναι πάντα ευδιάθετος και ευγενής ακόμα και μετά το πρωινό ξύπνημα που όπως μας λέει, δεν είναι η καλύτερή του στιγμή. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και έτσι, μας «ξενάγησε» στα φοιτητικά χρόνια με τον Καπουτζίδη, στις μεγάλες του επιτυχίες, στην καθημερινή ζωή του.

Συνέντευξη στον Γιώργο Κολέτσο για το περιοδικό Grande 

Όταν ξυπνάς, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί;

Φτιάχνω καφέ, τίποτα άλλο. Θέλω ένα δεκάλεπτο τουλάχιστον για να κάνω λίγο επαφή με τον κόσμο. Μετά θα χαζέψω λίγο, θα κοιτάξω κανένα μήνυμα -άμα έχω, έπειτα θα κάνω ένα μπάνιο, θα ετοιμαστώ και θα φύγω. Θέλω ένα σαραντάλεπτο από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να φύγω από το σπίτι μου!

Λένε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουμε το πρωί είναι η προτεραιότητά μας. Για σένα είναι ίσως, η επαφή με τον κόσμο;

Η προτεραιότητά μου το πρωί είναι να αποκτήσω επαφή με τον εαυτό μου! Δεν τα είχα ποτέ καλά με το πρωινό ξύπνημα. Αγαπούσα πάντα τον ύπνο, ήθελα όσο γίνεται να κοιμηθώ περισσότερο και θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, το σχολείο ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και ήμουν αυτός ο οποίος τρύπωνε μέσα στην τάξη, τελευταία στιγμή  στα μουλωχτά, γιατί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου.

Ξενυχτάς;

Γενικά μου αρέσει η νύχτα. Μου αρέσει ακόμα και αν είμαι στο σπίτι μου και δεν κάνω τίποτα, μπορεί να βλέπω τηλεόραση, να χαζεύω κάτι ή να δουλεύω. Ανεβαίνουν οι βιορυθμοί μου τη νύχτα.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που βγήκες και μέθυσες; Και τι έκανες;

Πάνε πάρα πολλά χρόνια γιατί τελευταία δεν πίνω σχεδόν καθόλου αλκοόλ. Δεν μεθάω ποτέ σε άσχημο βαθμό, μεθάω μέχρι εκεί που θα έχω πάρα πολύ κέφι. Γενικά, είμαι στο απόγειο του κεφιού, είμαι πολύ χαλαρός και διασκεδάζω με τους φίλους μου, τραγουδάω! Εμένα, το μεθύσι μου, μου εντείνει ίσως, τα στοιχεία που ούτως ή άλλως έχω.

Είσαι και στο «Έλα στη θέση μου», μια πετυχημένη σειρά και με διάρκεια ετών. Δεν το καταφέρνουν αυτό πολλές σειρές στην τηλεόραση πλέον, γιατί πιστεύεις ότι ξεχώρισε; 

Η δουλειά μας είναι πολύ περίεργη, δεν μπορείς να ξέρεις αν μια δουλειά που κάνεις θα έχει επιτυχία και πόση μεγάλη επιτυχία θα έχει. Αυτό που κάνεις και αυτό που κάνανε οι συντελεστές της σειράς και ο σκηνοθέτης μας, ο Γιάννης Βασιλειάδης είναι να βάλεις μέσα τα κατάλληλα καλά συστατικά που αφορούν σε ηθοποιούς, στο σενάριο. Και αυτό το πράγμα «έδεσε» σαν μια ωραία μαγειρική συνταγή. Και  ο κόσμος το αγάπησε, το αγκάλιασε, είναι η καθημερινή του συντροφιά. Το κάνουμε όλοι οι συντελεστές με πάρα πολύ αγάπη, είμαστε μια πολύ δεμένη και αγαπημένη ομάδα.

Θα συνεχιστεί για πέμπτη χρονιά; Και αν ναι, θα συμμετέχεις; 

Δεν το γνωρίζω αυτό. Νομίζω είναι και νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η συνθήκη της ομάδας που έχουμε δημιουργήσει. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσει. Είτε σε αυτό το πλαίσιο, είτε σε κάποιο άλλο.

Πώς αποφασίζει κάποιος που έχει σπουδάσει οικονομικά να γίνει ξαφνικά ηθοποιός;

Μια φίλη στο Πανεπιστήμιο, στα Οικονομικά, με φώναξε και μου είπε «ξέρεις, έχουμε μια θεατρική ομάδα, αλλά δεν έχουμε αγόρια. Θες να έρθεις να βοηθήσεις λίγο;» Έτσι έγινε! Πήγα και έμεινα. Ήμουν πάντα λίγο ανήσυχο πνεύμα και πάντα μου αρέσανε η υποκριτική και η μουσική, αλλά δεν σκεφτόμουν να έχω μια επαγγελματική πορεία σε σχέση με αυτά. Άρχισε να μου μπαίνει στο μυαλό και κάποια στιγμή το πήρα απόφαση και λέω «οκ, ας το δοκιμάσουμε». Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις και να μπω στη δραματική σχολή.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη πώς συναντηθήκατε και σου πρότεινε τη δουλειά;

Ήμασταν συμμαθητές, ήμασταν τρία χρόνια μαζί στη δραματική με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κάναμε πολύ παρέα στα πλαίσια της σχολής ήμασταν από αυτές τις παρέες που περνάνε όλη τη μέρα μαζί, που βγαίνουν τα βράδια για ποτό μαζί, που κάνουν πρόβες. Ήταν αυτά τα νεανικά χρόνια τα ξέγνοιαστα, τα ανέμελα. Ήταν πολύ ταλαντούχος ο Γιώργος, πολύ ευρηματικός, έξυπνος, με ευαισθησίες. Ήταν από τότε ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος.

Οπότε, γνωρίζοντας και τις ικανότητές σου, σου πρότεινε τη συμμετοχή στη σειρά.

Ναι, μου το πρότειναν μαζί με τον Αντώνη τον Αγγελόπουλο, που ουσιαστικά ήταν ο υπεύθυνος της δουλειάς… and the rest is history!

Είναι όντως ιστορία. Και έχει απήχηση ακόμα και σήμερα στον κόσμο.

Μεγαλώνουν και τώρα νέες γενιές με το «Παρά Πέντε». Από όσους ξέρω που έχουν παιδιά και φτάνουν εκεί στην ηλικία των πέντε- έξι ετών, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κατεβάσουν το «Παρά Πέντε» και να βάλουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν κάτι που ξέρουν ότι είναι ωραίο, διασκεδαστικό και έχει κάποια πολύ ωραία μηνύματα. Είναι όμορφο που συμβαίνει αυτό.

Υπήρχε ποτέ σκέψη να επαναληφθεί αυτή η σειρά;

Θα μου ήταν ευχάριστο να μπορούσε να υπάρξει ξανά αυτή η συγκυρία, αλλά αυτό είναι κάτι που το αποφασίζουν άλλοι. Αν κληθώ σε κάτι τέτοιο θα το κάνω με χαρά. Ξέρω ότι υπάρχει μια πολύ βασική αντικειμενική και αξεπέραστη δυσκολία που αφορά μια απώλεια, της γιαγιάς Σοφίας. Αν υπάρχει σκέψη… σε αυτήν τη φάση που μιλάμε, νομίζω πως όχι. Η όποια συζήτηση έχει να κάνει με ερώτηση που έχει γίνει στον Γιώργο, ο οποίος νομίζω ότι πρέπει να έχει απαντήσει αρνητικά.

H προβολή του από το καινούργιο Mega, πώς σου φαίνεται;

Είναι η απόδειξη πως η μυθοπλασία όταν σου πετυχαίνει είναι κάτι που ένα κανάλι μπορεί να την αξιοποιήσει σε βάθος χρόνου με πολύ θετικά αποτελέσματα. Οπότε, ας επενδύσουν στην μυθοπλασία. Δεν είναι μιας χρήσης, είναι κάτι που μένει σαν προίκα, σαν κληρονομιά στα κανάλια για πάρα πολλά χρόνια.

Τι συμβαίνει, όμως, και γυρίζουμε στο παρελθόν, σε παλιά σίριαλ; Μήπως δεν έχουμε να προτείνουμε καινούργια πράγματα;

Κοίτα, εγώ δεν θα τις έκρινα σαν παλιές ή καινούργιες σειρές. Είναι καλό να γίνονται δουλειές που έχουν έμπνευση, που έχουν να πουν κάτι καινούργιο μέσα σε μια παλιά φόρμα. Σειρές που να μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα, που να έχουν ζεστασιά και ποιότητα για τον κόσμο που τις βλέπει. Ένα ριμέικ ας πούμε, όταν γίνεται με καινούριους όρους, είναι κάτι καινούργιο.

Κι όμως, πολύς κόσμος σχολιάζει ότι στην εποχή του Netflix εμείς φτιάχνουμε «Καφέ της χαράς». Βλέπουμε ό, τι και στο λύκειο, λένε… 

Θα πω ότι δεν βλέπουμε όλοι Netflix, το Netflix δεν το βλέπει όλος ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση, το βλέπει ένα ποσοστό που θα έλεγα ότι σε αναλογία είναι μικρότερο και είναι κυρίως πιο νέοι άνθρωποι. Επίσης, το «Καφέ της χαράς» έχει αφήσει την εποχή του, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και για κάποιο λόγο έχει και τώρα επιτυχία. Έχει μια διείσδυση στον μέσο τηλεθεατή και αυτό λέει κάτι.

Ανήκεις και εσύ στους ηθοποιούς που θα ήθελαν να παίξουν στις «Άγριες Μέλισσες»; Όλοι λένε ότι θα ήθελαν. Είναι μια μόδα για τους ηθοποιούς; Για τον κόσμο μάλλον είναι…

Νομίζω ότι η λέξη «μόδα» το αδικεί, αδικεί οποιαδήποτε τηλεοπτική δουλειά. Είναι μια δουλειά που άγγιξε τους τηλεθεατές, η μόδα έχει μια έννοια λίγο «το φόρεσα, μου πήγε»… Αλλά αφού με ρωτάς  νομίζω ότι εγώ ποτέ δεν είπα «θα ήθελα να παίξω αυτό ή εκείνο». Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πάντα είναι να βρεθώ είτε τηλεοπτικά, είτε θεατρικά με ομάδες, με ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να συντονιστώ και να εξελιχθώ και να περάσω ωραία.

Βάλε μου ένα βαθμό στην καριέρα σου σήμερα από το ένα μέχρι το δέκα.

Από το ένα μέχρι το δέκα; Εφτά.

Γιατί;

Δεν ξέρω, έτσι νιώθω. Γιατί κάτι έχω κάνει, αλλά νομίζω πως έχω να κάνω και άλλα.

marinos1Η σχέση σου με το χρήμα ποια είναι;

Κάκιστη! Είμαι σπάταλος σε γενικές γραμμές, βέβαια έχω την αίσθηση ότι το χρήμα δεν είναι ο αυτοσκοπός, αλλά το μέσο για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας ευχαριστούν και να ζήσουμε ωραία τη ζωή μας. Τι σε ευχαριστεί, να φας σε ένα καλό εστιατόριο ένα φαγητό, να αγοράσεις ρούχα; Να το κάνεις. Να μοιράσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα; Να το κάνεις. Είμαι σπάταλος σε μικροπράγματα, όχι με την έννοια του να κάνω υπερβολές. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα πολύ ακριβά ρούχα ή να έχω ένα πανάκριβο σπίτι. Αν θέλω να κάνω ένα ταξίδι, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη, θα το κάνω. Θα είναι όμως μέσα σε ένα μπάτζετ συγκεκριμένο, χωρίς ακρότητες.

Με την τηλεόραση έβγαλες λεφτά; Όταν έπαιζες στη σίριαλ του Καπουτζίδη;

Δεν ήμουν ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, όχι.

Εξελίχθηκες στην πορεία.

Ναι, αλλά και πάλι γενικά είμαι πολύ λογικός. Δεν είμαι «φθηνός» αλλά δεν είμαι και «ακριβός» ηθοποιός.

Θα μου πεις ένα ποσό;

Όχι! Γενικά ξέρω πού είναι η αγορά περίπου, ξέρω πού είμαι εγώ μέσα στην αγορά και… είμαι κάπου μέσα στην αγορά.

Ποιο είναι το πιο ωραίο σου ταξίδι και τι σε δίδαξε;

Είχα κάνει ένα ταξίδι στην Άπω Ανατολή, στην Καμπότζη, σε κάτι ποτάμια και κάτι λίμνες μέσα σε κάτι σπίτια χτισμένα σε πασσάλους και σε κάτι χωριά χτισμένα στις εκβολές ποταμών. Ήταν πολύ ωραίο ταξίδι γιατί εκεί έβλεπες τα παιδάκια να παίζουν στα λασπόνερα και να έχουν μια παλιά τηλεόραση ασπρόμαυρη με γεννήτρια και ήταν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Και πραγματικά δείχνανε ευτυχισμένοι και αυτοί οι άνθρωποι αν και δεν είχαν τίποτε! Ήταν τόσο κοντά στη φύση, όμως και τόσο απαλλαγμένοι από τα δικά μας προβλήματα του δυτικού πολιτισμού που εκεί λες, οκ, πρέπει να τα ξαναδώ τα πράγματα. Και στη Νότιο Αφρική είχα κάνει ένα πολύ ωραίο ταξίδι μες τη ζούγκλα και τα άγρια τα ζώα. Και η Νέα Υόρκη ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι γιατί είναι το κέντρο του δυτικού κόσμου. Η Κίνα έχει επίσης, πολύ ενδιαφέρον. Όλα τα μέρη έχουν κάτι να σου δώσουν.

Πρωταγωνίστησες στο θέατρο Άλμα με παράσταση του Ίψεν, την «Έντα Γκάμπλερ». Μια ηρωίδα που πασχίζει να ξεφύγει από έναν μικροαστικό γάμο…

Ναι, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Είναι από τα πιο σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας και την Έντα Γκάμπλερ ενσαρκώνει η Ιωάννα  Παππά. Ένας άνθρωπος παγιδευμένος μέσα στα στεγανά που της υπαγορεύει η κοινωνία, που ασφυκτιά μέσα σε αυτή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από οτιδήποτε σάπιο μπορεί να περιλαμβάνει αυτό το σύστημα που την περιβάλλει. Εγώ υποδύομουν το δικαστή Μπρακ, έναν φίλο της οικογένειας που εκπροσωπεί και το σύστημα που πιέζει υπερβολικά και αφόρητα την Έντα Γκάμπλερ. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει ένα πολύ σύγχρονο και ωραίο ανέβασμα σε αυτό το κλασσικό έργο. Και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε.

Τι σε πιέζει εσένα στη δική σου ζωή;

Έχω φτάσει σε ένα σημείο που επειδή με τον εαυτό μου νιώθω καλά, δεν νιώθω να με πιέζει κάτι ιδιαίτερα. Δεν αφήνω να με πιέζει κάτι ιδιαίτερα. Το ξέρω καλά και το κάνω ξεκάθαρο και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου, ότι η πίεση είναι κάτι που σε μένα δεν λειτουργεί.

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία και μπορείς να χειρίζεσαι τα πράγματα με αποτελεσματικό τρόπο για σένα;

Δεν έχω κάνει ποτέ μου ψυχοθεραπεία ποτέ μου, δεν είμαι αρνητικός για ανθρώπους που ενδεχομένως το κάνουν και το χρειάζονται. Δεν έτυχε γιατί με έναν τρόπο μάλλον κατάφερα να ρυθμίσω τα θέματα που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν σε μια ψυχοθεραπεία με έναν τρόπο αποτελεσματικό ώστε να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να φρενάρουμε τις κακοτοπιές και να μη μπερδεύουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Ναι, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία αλλά έχω καλούς φίλους.

marinos3

Έχεις και φίλους από τη δουλειά; Με τη Σμαράγδα Καρύδη -ας πούμε- τι σχέση έχετε σήμερα;

Με τη Σμαράγδα Καρύδη έχουμε άριστη σχέση και είμαστε πολύ αγαπημένοι χρόνια τώρα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Είναι ένας πολύ αγαπημένος, δικός μου άνθρωπος. Έχω, όμως και φιλίες από το Πανεπιστήμιο, γενικά είμαι ανοιχτός και επιδιώκω με έναν τρόπο να κρατώ και φίλους εκτός δουλειάς, από όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Στο θέμα της φιλίας είμαι τυχερός, επενδύω στους φίλους και στις φίλες, τους αγαπάω. Είμαι πολύ πιστός.

Στις  ερωτικές σχέσεις σου είσαι πιστός; Πιστεύεις στη μονογαμία;

Στη μονογαμία δεν πιστεύω, αλλά είμαι πάρα πολύ πιστός στους ανθρώπους και στον τρόπο που αισθανόμαστε σε σχέση με τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποδεχτεί από τους άλλους, να κατανοήσει και να συγχωρήσει τα πάντα.

Μπορείς να συγχωρέσεις και την απιστία;

Για μένα η απιστία είναι ένα πταίσμα, δεν είναι σημαντικό. Υπάρχουν άλλα σημαντικότερα πράγματα. Μπορώ να κατανοήσω και να καταλάβω το οτιδήποτε είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε θεοί, ούτε τέλειοι. Μέσα σε αυτό το πρίσμα ναι, μπορώ να συζητήσω το οτιδήποτε.

Ζηλεύεις στις ερωτικές σου σχέσεις;

Σε γενικές γραμμές όχι, αλλά έχει τύχει σε σχέση μου να ζηλέψω γιατί με ζήλευαν πάρα πολύ. Το έκανα ως αντίποινα. Γιατί η ζήλια είναι ένα συναίσθημα κολλητικό. Αν σε ζηλεύουν κάποια στιγμή, ζηλεύεις και εσύ, για αντίποινα. Για μένα η ζήλια είναι από τα πιο άσχημα και αρνητικά συναισθήματα που υπάρχουν και είναι καταστροφική. Είναι η υπογραφή του τέλους, αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στη σίγουρη καταστροφή της σχέσης. Είναι ένα συναίσθημα που δεν θα καταδεχτώ ποτέ να το έχω, δεν θα ήθελα ποτέ να ζηλέψω ούτε σε ερωτικό επίπεδο, ούτε σε κάτι άλλο. Και είναι και κάτι το οποίο δεν το ανέχομαι από άλλους.

Ανασφάλειες με την εμφάνισή σου έχεις; Θεωρείσαι από τους πιο ωραίους της τηλεόρασης.

Εμφανισιακά νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Από μικρός δεν ήμουν ένα ωραίο παιδί, δεν ήμουν ο ωραίος της τάξης. Νιώθω ότι ο χρόνος μου φέρεται μάλλον όμορφα, νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ήμουν είκοσι χρόνια πριν. Το θέμα της εμφάνισης έχει να κάνει με το πώς αισθανόμαστε εμείς. Γιατί υπάρχει και κόσμος που είναι πραγματικά απείρου κάλους, αλλά επειδή δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του μπορεί να βλέπεται στον καθρέφτη και να λέει «θεέ μου πώς είμαι, έχω ατέλειες…».

Μεγαλώνοντας πιστεύεις ότι θα είσαι από τους άντρες που θα ανησυχήσουν για τον χρόνο και θα κάνουν κάτι πάνω τους;

Δεν με απασχολεί τόσο. Μπορεί να κάνω, μπορεί και να μην κάνω. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ το μέλλον. Αυτό που με αφορά πάντα είναι το παρόν, το τώρα.

Σε ενδιαφέρει να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

Έχω οικογένεια, έχω πάρα πολλούς αγαπημένους φίλους δικούς μου. Είναι η οικογένεια που έφτιαξα όλα αυτά τα χρόνια με ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ, έχω τα ανίψια μου, τον αδερφό μου και τη νύφη μου. Έχω μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Και με επιλογή.

Η σύμβαση του γάμου καταλαβαίνω ότι δεν σε συγκινεί.

Δεν είναι θέμα συγκίνησης. Ο γάμος μπορεί και να μη μου ταιριάζει ή να μην έχει προκύψει. Ένας γάμος προκύπτει από συνθήκες που δεν τις έχουμε.

Έχεις σχέση τώρα;

Όχι, δεν έχω. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ακόμα και αν είχε σχέση, δεν θα το έλεγε εκ των πραγμάτων, αλλά νιώθω πολύ καλά.

Έχεις πει σε κυπριακή εκπομπή ότι έχεις κάνει πάνω από τριάντα one night stand. Ισχύει;

Αυτό ήταν χιούμορ! Ένα αστείο που έγινε στο πλαίσιο μιας χιουμοριστικής εκπομπής με τον Λούη Πατσαλίδη, όπου είπαμε αυτά, αλλά και πολλές άλλες «βλακείες».

marinos2

Photographer Giannis Svigos, Fashion Editor: Giannis Ferentinos, Make Up Artist: Despoina Papaioannou,  Hairstylist: Kalliope

Θα σε πάω πάλι στην τηλεόραση. Η παρουσίαση του «Στα τραγούδια λέμε ναι» πώς προέκυψε;

Καταρχήν, δεν νιώθω παρουσιαστής. Νιώθω ότι με την Ναταλία είμαστε δυο οικοδεσπότες σε ένα σαλόνι στο οποίο καλούμε φίλους και ανθρώπους της μουσικής, πολύ αγαπημένους για να περάσουμε ωραία, να τραγουδήσουμε ωραίο ελληνικό τραγούδι πολλών και διαφορετικών ειδών,  να γνωριστούμε και να μας γνωρίσει και ο κόσμος και να περάσει καλά μαζί μας. Πραγματικά, νιώθω πολύ άνετα μέσα στο τηλεοπτικό μας σπίτι του «Στα Τραγούδια λέμε ναι».

Ισχύει ο μύθος σύμφωνα με τον οποίο σε αυτού του είδους τις εκπομπές ότι πριν ξεκινήσει το γύρισμα, δίνετε στους καλεσμένους μερικά ποτηράκια για να έρθουν σε κέφι;

Όχι! Είναι, όμως, ακριβώς όπως στο σαλόνι σου, θα βγάλεις και ένα κρασάκι. Έτσι, ξεροσφύρι;

Πριν το γύρισμα;

Όχι, δεν ισχύει αυτό.

Σε φόβισε το γεγονός ότι μπορεί να σχολιάσουν το πόσα χρήματα παίρνεις από την ΕΡΤ, όπως γίνεται με πολλούς παρουσιαστές που ξεκινούν εκπομπή εκεί; Επίσης, σε φόβισε η σύγκριση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Το πρώτο δεν θα στο απαντήσω γιατί η ΕΡΤ είναι ένα κανάλι, όπως όλα τα υπόλοιπα. Και όπως δεν θα απολογηθώ γιατί θα δουλέψω στον Αlpha ή στον Antenna ή στο Σκάι. Είναι ένα κανάλι στο οποίο με φωνάξανε για να κάνω μια δουλειά.

Σχετικά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης γενικά, με κανέναν. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω και χρόνια, τον αγαπώ, έχω φιλοξενηθεί και στην εκπομπή του και κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πάρα πολύ ωραία. Έχει φτιάξει αυτού του τύπου την εκπομπή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα σταματούν εκεί. Δεν θα συγκριθώ με τον Σπύρο, αλλά θα κάνω και εγώ τη δική μου προσπάθεια μαζί με τη Ναταλία. Ξέρεις, στην τηλεόραση δεν υπάρχει εύκολα η παρθενογένεση, στην ιδέα. Μπορεί να υπάρχει κάτι καινούργιο στον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια εκπομπή. Είναι σαν να μου λες, ότι κάνει κάποιος ένα πρωινό και δεν θα ξανακάνει κάποιος άλλος πρωινό πρόγραμμα. Υπάρχει μια φόρμα, από εκεί και πέρα αυτό που διαφοροποιεί είναι ίσως η προσωπικότητα των ανθρώπων που το κάνουνε και κάποια άλλα πράγματα που μπορεί να σε διαφοροποιήσουν.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάς;

Τους ρίχνω μια ματιά αλλά χωρίς να είναι αυτό για μένα κριτήριο. Θέλω να πω ότι γενικά στην τηλεόραση, υπάρχουν εκπομπές που μπορεί να κάνουν πάρα πολύ υψηλά νούμερα και να μη μου αρέσουν καθόλου και μπορεί να υπάρχουν εκπομπές οι οποίες να μην κάνουν νούμερα και εμένα να μου αρέσουν. Ιδανικό είναι το πάντρεμα, αλλά εμένα αν με ρωτήσεις, προτιμώ να κάνω εκπομπές που μου αρέσουν και ας μην πηγαίνουν και τόσο καλά.

Σε τάλεντ σόου θα πήγαινες ως κριτής;

Θα σου έλεγα όχι, αλλά αυτό είναι κάτι που μεταβάλλεται ανάλογα με τις συγκυρίες. Ξεκινάω σε όλες τις δουλειές με ένα «όχι» και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου και να βρω για ποιους λόγους θα πρέπει να το κάνω.

Το δικό σου μεγάλο ταλέντο ποιο είναι;

Το μεγάλο μου ταλέντο; Να χαίρομαι τη ζωή!

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: