Άλλοι καλλιτέχνες πεινάνε και ο Ρουβάς έφτιαξε θερμοκήπιο καραντίνας για πάρτη του

Support Art Workers

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» αποφάσισε να πει η Σία Κοσιώνη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παρουσίασε την Κυριακή το βράδυ την ομώνυμη εκπομπή. Μια εκπομπή λίγο ξεκούδουνη όπου έμπλεξε νοσοκόμες και ανθρώπους που δίνουν μάχη, αξιόλογους καλλιτέχνες που μίλησαν με ειλικρίνεια με γλάστρες και ψώνια που ήθελαν να κάνουν απλά το κομμάτι τους. Και μια και μιλάμε με για γλάστρες, ο Sakis έκανε μια από τις πιο γελοίες του εμφανίσεις μέσα σε ένα θερμοκήπιο.

Έτσι απολαύσαμε την ξιπασιά του lifestyle σε μια εξαιρετικά αποκρουστική αντίφαση. Την ώρα που καλλιτέχνες αγωνιούν για το αν θα έχουν δουλειά αύριο, την ώρα που ο κόσμος αγωνιά πρώτα από όλα για την υγεία του και έπειτα για την επιβίωση μιας και οι δουλειές χάνονται και τα οικονομικά πάνε από το κακό στο χειρότερο ο «σταρ» θεώρησε σωστό να μας δείξει τις ντοματούλες και τις φραουλίτσες σε μια τεράστια εγκατάσταση με αυτόματα ποτίσματα που έλουζαν παρουσιάστρια και καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της εντελώς ανούσιας συνέντευξης.

Πόσο νεοπλουτισμός πια και πόση τηλεοπτική αναισθησία; Και το επιστέγασμα όλης αυτής της παρωδίας ήταν το λεκτικό συμπέρασμα «πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο». Βέβαια, η φροντίδα στην προκειμένη περίπτωση αφορά τις μελιτζανούλες και το γυάλινο κόσμο του τραγουδιστή. Τι θα έλεγες Σάκη μου αν τα λεφτά που επένδυσες στην εντυπωσιακή αγροτική δραστηριότητά σου που με τόσο χάρη μας επιδεικνύεις, τα έδινες σε ένα καλλιτέχνη που δε μπορεί να πληρώσει το ενοίκιό του; Ή τουλάχιστον αν σιωπούσες για να μην τον προκαλείς; Μπορεί να έχει τις ίδιες και περισσότερες ικανότητες από εσένα, πολύ πιθανόν δηλαδή αλλά λιγότερη «τύχη» και καλύτερο χαρακτήρα.

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Τα τελευταία άρθρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: