Νευρίασε ο Χαρδαλιάς για τις πλαϊνές πόρτες στην κλινική στο Περιστέρι: Τι μας λες…

Νευρίασε ο Χαρδαλιάς. Που οι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι αναφέρουν πως υπάρχει πλαϊνή είσοδος από την οποία έμπαινε και έβγαινε κόσμος ανεξέλεγκτα. Που υπαινίχθηκαν πως δεν τηρούνταν οι κανόνες έτσι όπως θα έπρεπε να τηρούνται και που τόλμησαν να ρωτήσουν σχετικά στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Νευρίασε και άρχισε να λέει «καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει κάτι μεμπτό»… Την είσοδο βέβαια την έχουμε δει όλοι, γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει και βέβαια για όσους δεν έχουν περάσει από την περιοχή υπάρχουν και τα κανάλια που την έχουν δείξει σε ζωντανές συνδέσεις. Ευάλωτος στην κριτική; Ποιος ξέρει. Το θέμα είναι πως χρειάζεται λίγο περισσότερη ψυχραιμία στον τρόπο που απαντάμε στα μέσα και στον κόσμο και απαντήσεις με επιχειρήματα, όχι με συναισθηματικές εξάρσεις. Διότι καλή η αγιοποίηση αλλά κανείς δε διεκδικεί το αλάθητο ειδικά σε τέτοιες καταστάσεις. Το αντίθετο μάλιστα.

Είναι άλλωστε και εκείνη η ασάφεια της ενημέρωσης που κατά καιρούς μας μπερδεύει. Να φοράμε μάσκες ή όχι; Στην αρχή μας είπαν πως πρέπει να φορούν μόνο οι νοσούντες αλλά δεν μας έδωσαν εξήγηση αναφορικά με το τι γίνεται όταν οι νοσούντες δε γνωρίζουν πως έχουν αρρωστήσει, όταν είναι δηλαδή ασυμπτωματικοί. Σε άλλες χώρες τις μάσκες τις είχαν καθιερώσει ως υποχρεωτικές, την ίδια περίοδο. Πολλοί γιατροί όμως έλεγαν δημόσια πως το ζήτημα είχε να κάνει με τη διαθεσιμότητα. Ίσως, θα ήταν πιο ειλικρινές να πουν ξεκάθαρα πως δεν υπήρχαν μάσκες για όλους και πως θα έπρεπε να διαφυλάξουν πρώτα από όλα την υγεία των ανθρώπων που εργάζονται και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Προς τι ο ισχυρισμός ότι δεν είναι αναγκαίες για το γενικό πληθυσμό;

Έπειτα έρχεται η ώρα να υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες τους τουρίστες, για να κινηθεί η οικονομία. Και ξαφνικά μαθαίνουμε πως θα ελέγχονται, με τέστ άραγε; Φυσικά. Μα μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν τεστ για τον ελληνικό πληθυσμό.

Μη νευριάζετε λοιπόν κύριε Χαρδαλιά, γίνετε απλώς πιο σαφής γιατί την πλαινή πόρτα στην κλινική την έχουμε δει όλοι. Δε φταίει ο δημοσιογράφος ή ο πολίτης που απορεί φταίει εκείνος που διεκδικεί το αλάθητο χωρίς να μπορεί να το αποδείξει πρώτα.

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: