Μαρία Κωνσταντάκη: Με ανακάλυψαν μέσα από μια φωτογραφία

Στην κανονική της ζωή, η Μαρία ξεφεύγει πολύ από τα γυναικεία στερεότυπα, αποδεικνύοντας πως ο ρομαντισμός ίσως είναι τελικά μια έννοια πολύ αντισυμβατική.

Με τη Μαρία Κωνσταντάκη συμβαίνει το εξής παράδοξο: Είναι πάντα πρωταγωνίστρια ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μια ηθοποιός, μοναδική στο είδος της, που φέτος την απολαμβάνουμε ως Τζέμα στο σήριαλ «Σπίτι Είναι…» του Alpha, μια σειρά που μιλά με χιούμορ για τις οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις. Στην κανονική της ζωή, η Μαρία ξεφεύγει πολύ από τα γυναικεία στερεότυπα, αποδεικνύοντας πως ο ρομαντισμός ίσως είναι τελικά μια έννοια πολύ αντισυμβατική.

Συνέντευξη στον Γιώργο Κολέτσο, για το περιοδικό Grande

Να μιλήσουμε για το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστείς φέτος;

Το έργο λέγεται «Love Not – το πείραμα μιας σχέσης» και η Θεοδώρα η Καπράλου που το γράφει το σκηνοθετεί κιόλας. Παίζουμε ο Θύμιος Κούκιος και εγώ. Στην ουσία πραγματεύεται ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί και όπως τα περισσότερα ζευγάρια που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Μη σκέφτεστε όμως ότι πρόκειται για ένα κέντρο ή έναν άνθρωπο που υπάρχει στο 2019 και θα μπορούσε να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Είναι λίγο «πειραγμένη» η συνθήκη. Μπαίνοντας σε μια αίθουσα ακολουθούν κάποιες οδηγίες και κάνουν κάποια τεστ για να δουν αν υπάρχει συμβατότητα, αν πρέπει να είναι μαζί ή πρέπει να χωρίσουν.

Πώς ξεκίνησες με την υποκριτική; Είχες κάνει και άλλες δουλειές πριν;

Ναι, είχα κάνει, έπρεπε να βιοπορίζομαι και να κάνω και τη σχολή μου.

Ήσουν σερβιτόρα;

Και άλλες δουλειές έχω κάνει πριν το σέρβις. Κοίταξε να δεις εγώ τελείωσα το σχολείο και έδωσα την πρώτη χρονιά στο Εθνικό. Δεν πέρασα και δεν πέρασα ούτε στο Πανεπιστήμιο. Τη δεύτερη χρονιά περνάω στο Νηπιαγωγών και ταυτόχρονα πάω στο θεατρικό εργαστήρι, του Γιάννη του Ρήγα. Αυτά τα χρόνια ψιλοκάνω μεροκάματα. Δηλαδή, δουλεύω σε ένα λογιστικό γραφείο, σε ένα βιβλιοπωλείο, σε μια αποθήκη κοσμημάτων, έχω κάνει διάφορα τέτοια για το χαρτζιλίκι. Στο τρίτο έτος του Νηπιαγωγών πάω και στη δραματική σχολή. Μέχρι τότε είχα παίξει μόνο στο δημοτικό, σε κάτι θεατρικά έργα. Στην εφηβεία ήμουν κλειστή και είχα φοβερό άγχος με τον κόσμο. Είχε τύχει και είχα λιποθυμήσει σε κάτι γιορτές που έπρεπε να πω κάτι ποιήματα. Ήμουν πολύ ντροπαλή.

Δεν ήταν αποτρεπτικό αυτό για να κάνεις το επάγγελμα του ηθοποιού; Το έχεις ξεπεράσει;

Κοίταξε έχω πάντα άγχος. Αλλά δημιουργικό άγχος, όχι εκείνο που κλείνει το σύστημα και δεν  μπορείς να λειτουργήσεις. Πριν από κάθε εκπομπή στο ραδιόφωνο, πριν από κάθε παράσταση έχω άγχος, δεν υπάρχει δηλαδή μια παράσταση που να έχει ξεκινήσει και να πω «α, εντάξει, είμαι χαλαρή». Δεν υπάρχει ένα πλάνο στην τηλεόραση που να είμαι χαλαρή πριν κάνουμε λήψη. Αισθάνομαι πάντα ότι «δεν το έχω»… Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν είναι και κακό γιατί όταν αισθάνεσαι ότι είσαι σε ένα comfort zone, όταν αισθάνεσαι ότι «το έχεις», εκεί το χάνεις τελείως, γιατί αφήνεσαι. Προς το τέλος της εφηβείας έγινα πάλι πιο εξωστρεφής, δεν ξέρω πως μου είχε έρθει, ήθελα πολύ να γίνω ηθοποιός και δεν με ενδιέφερε η έκθεση. Το ήθελα περισσότερο από το φόβο μου. Το αντιμετώπισα.

Πώς ήταν η οικογένειά σου, συντηρητική; Μια κανονική οικογένεια;

Οι γονείς μου ήταν κανονικοί. Δεν είναι φοβερά συντηρητικοί, αλλά είναι δυο άνθρωποι που μεγάλωσαν σε ένα χωριό και κατέβηκαν στην Αθήνα. Είναι Ηπειρώτες, ο πατέρας μου είναι ο κλασσικός Ηπειρώτης, οικοδόμος και η μάνα μου μοδίστρα. Έσκασε ένα καλοκαίρι και πήγα στους γονείς μου και τους είπα «κοιτάξτε να δείτε εγώ τώρα θα πάω σε μια δραματική σχολή, θα αγοράσω μηχανάκι και θα δουλέψω και σε μπαρ. Τους έπεσε λίγο «βαρύ» αυτό το πράγμα.

Από τα χρόνια της δουλειάς στο μπαρ τι αποκόμισες;

Αποκόμισα το πόσο μη σοβαρή είναι η δικιά μας η δουλειά. Όταν έχεις κάνει πολλές δουλειές, όταν έχεις συνδιαλλαγεί με πολύ κόσμο που είναι εκτός από τον δικό σου χώρο γιατί στο μπαρ θα δεις τους παντες από όλα τα κοινωνικά στρώματα από όλες τις ηλικίες, καταλαβαίνεις ότι είναι μια απλή δουλειά. Ούτε στεναχωριέμαι πολύ αν κάτι πάει πάρα πολύ άσχημα, ούτε χαίρομαι και υπερβολικά αν κάτι πάει πάρα πολύ καλά. Δεν προσδιορίζομαι ούτε από μια επιτυχία ούτε από μια αποτυχία. Δεν πρόκειται να χαρώ υπερβολικά αν ακούσω επαίνους, δεν θα στεναχωρηθώ πολύ με μια κριτική. 

Στην τηλεόραση πώς βρέθηκες;

Στην τηλεόραση από την Μυρτώ Κοντοβά. Να σου πώ εγώ την τηλεόραση όταν πρωτοβγήκα από τη σχολή δεν την ήθελα καθόλου. Και τότε μου είχαν δοθεί ευκαιρίες που ήμουν νέο κορίτσι για να κάνω κάτι αλλά δεν την ήθελα. Τελείωσα από μια δραματική σχολή, τη Βεάκη που ήταν πολύ στοχοπροσηλωμένη στο θέατρο. Ήμουν σε μια παράσταση, στο θέατρο Αθηνών που λεγόνταν «Κορίτσια για σπίτι»  και είχαμε κάνει μια καταχώριση σε περιοδικό και η Μυρτώ Κοντοβά είδε μια φωτογραφία και ήρθε να δει την παράσταση.

 

72528982_401107417247523_2482432427834736640_n-e1570781392210-1150x1063 (1)

φωτό Σβίγκος Γιάννης-grande

Και σε ανακάλυψε από μια φωτογραφία;

Ναι, είδε τη φωτογραφία ήρθε στην παράσταση και έρχεται στο διάλειμμα και μου λέει «Είμαι η Μυρτώ η Κοντοβά», εγώ την ήξερα από τη στήλη στην Athens Voice, με ρωτάει «έχεις ένα βιογραφικό;» Όχι, απαντώ εγώ. Να κυκλοφορούσα στην παράσταση με το βιογραφικό; Και μετά από δυο τρεις εβδομάδες με παίρνουν τηλέφωνο από το studio ATA και μου λένε «έχετε ένα δοκιμαστικό με την κυρία Κοντοβά». Και πήγα εκεί πέρα και κάναμε τα δοκιμαστικά και έτσι έγινε.

Τα υπέροχα πλάσματα ήταν μια πετυχημένη σειρά που τη βλέπεις άνετα ακόμα και σε επανάληψη. Το «Όσο έχω εσένα» που έπαιζες πέρυσι στον ΣΚΑΙ δεν πήγε καλά. Γιατί;

Όχι, το «Όσο έχω εσένα» δεν πήγε καλά στα νούμερα. Καταρχάς, πρέπει να διευκρινίσουμε τι σημαίνει το «δεν πήγε καλά». Έπαιζε στον ΣΚΑΙ που έκανε πρώτη φορά μυθοπλασία. Πρέπει να το τοποθετούμε κάθε φορά το πράγμα μέσα σε ένα πλαίσιο γιατί με την ίδια λογική ούτε του «Open» τα σήριαλ πήγαν καλά. Εγώ όμως δεν θεωρώ ότι τα σήριάλ του δεν πήγαν καλά όταν σε ένα κανάλι το οποίο το έχεις συνηθίσει να έχει έναν τελείως διαφορετικό ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ξαφνικά μπαίνει η μυθοπλασία. Επίσης, η συμφωνία του καναλιού με την παραγωγή ήταν για 80 επεισόδια και κάναμε 100. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πήγαινε για 180 στη χειρότερη 80 ή 100. Όντως, αντικειμενικά δεν πήγε καλά στα νούμερα, αλλά πρέπει να το βλέπεις μέσα σε κάποιες συνθήκες, το πόσο καλά δεν πήγε.

Πες μας για το νέο σήριαλ του Alpha, το «Σπίτι είναι» και το ρόλο που υποδύεσαι.

Το νέο σήριαλ του Alpha είναι μια πολύ ωραία οικογενειακή κωμωδία που αφορά πολύ κόσμο καθώς πραγματεύεται το πώς δυο άνθρωποι, δυο διαφορετικοί κόσμοι μπορούν να έρθουν κοντά ενώ έχουν τελείως διαφορετικές συνθήκες ζωής. Ο ένας είναι χωρισμένος με παιδιά η άλλη μια γυναίκα εργένισσα, πολύ προσηλωμένη στη δουλειά της. Εγώ κάνω την Τζέμα την κολλητή της Ράνιας, της Εβελίνας Παπούλια δηλαδή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Εβελίνα Παπούλια είναι πρωταγωνιστές, είμαστε μαζί στην εταιρεία, είμαι και εγώ χωρισμένη, χωρίς παιδιά και προσπαθώ να συνέλθω από το συναισθηματικό μου σοκ. Αλλά ίσως επειδή έχω μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ράνια είμαι ο βασικός της συμβουλάτορας. Χωρίς αυτό βέβαια, να σημαίνει ότι εγώ ως Τζέμα τα έχω καταφέρει καλύτερα στη ζωή μου.

Έχουν θέση στην υποκριτική και στα σήριαλ άνθρωποι που δεν έχουν παιδευτεί με σπουδές όπως εσύ για παράδειγμα; Ο Ντάνος πιστεύεις ότι δικαιούται να παίζει;

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο επειδή βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο. Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας με σοβαρότητα αλλά δεν είναι και η πιο σοβαρή του κόσμου. Δεν μιλάμε για χειρουργούς ή πυρηνικούς επιστήμονες.

Ναι, αλλά εγώ όταν πάω στο θέατρο ή βλέπω τηλεόραση θέλω να με διαπαιδαγωγήσεις, να με ψυγαγωγήσεις.

Έχεις την επιλογή αν θα πας σε μια παράσταση που παίζει ο Ντάνος ή που παίζει η Κωνσταντάκη. Δεν σε βάζει κανείς με το δίκανο για να επιλέξεις. Όταν αυτή τη στιγμή όλα τα όρια είναι λίγο συγκεγχυμένα είναι λάθος να στοχοποιούμε πρόσωπα. Εγώ που είμαι ηθοποιός έχω κάνει ραδιόφωνο πάρα πολλά χρόνια και αν αυτή τη στιγμή μου λέγανε να παρουσιάσω μια εκπομπή στην τηλεόραση, ένα τηλεπαιχνίδι, ένα κόνσεπτ που θα μου άρεσε, θα έλεγα ναι. Οπότε γιατί εγώ να μπορώ να γίνω παρουσιάστρια ή ραδιοφωνικός παραγωγός και ο ραδιοφωνικός παραγωγός ή ο παρουσιαστής να μην μπορεί να παίξει; Γιατί η τραγουδίστρια να μη μπορεί να παίξει σε ένα μιούζικαλ;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έλεγε ότι οι τραγουδίστριες όπως η Μοσχολιού δεν είχαν καμία θέση στο θέατρο και είχε διαμαρτυρηθεί για την εισβολή των μπουζουκιών στο θέατρο, κάποτε…

Η Βουγιουκλάκη το έλεγε αυτό γιατί είχε μια καλή φωνή και τραγουδούσε. Το 2019 όμως οι απαιτήσεις του κοινού όταν θα πάει να δει ένα μιούζικαλ είναι ο άλλος να είναι «αλφάδι». Δεν περνάει μια μέτρια φωνή σε μιούζικαλ. Τα όρια έχουν ανοίξει πια και πολλές φορές μπορεί ένας άνθρωπος να μην είναι ηθοποιός αλλά να έχει κάτι, να καλύπτει κάτι άλλο. Ο Ντάνος ας πούμε είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι και όπως φαίνεται ένα πολύ ηθικό πλάσμα. Και ο κόσμος τρελαίνεται γι’ αυτόν. Και να σου πώ κάτι; Επειδή είδα κανα δυο αποσπάσματα από το «Τατουάζ» που έπαιζε, μια χαρά τα λέει ο Ντάνος, δεν καταλάβαινες ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ξαναπαίξει στη ζωή του.

Σε τάλεντ σόου ή ριάλιτι θα πήγαινες;

Νομίζω πως όχι. Νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη ψυχολογική πίεση να ανταγωνίζεσαι κάποιον άλλο συνέχεια. Αυτό που κάνω εγώ στη ζωή μου και στη δουλειά μου είναι να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Μου έχουν κάνει προτάσεις.

-Από ποιο ριάλιτι σου έκαναν;

Μου έχουν κάνει πρόταση από το Survivor την πρώτη χρονιά. Καταρχάς  ήμουν στο θέατρο αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον εαυτό μου σε μια τέτοια ακραία συνθήκη έτσι και αλλιώς, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι περνάνε πολύ δύσκολα εκεί οι άνθρωποι. Δεν μπορούσα να φανταστώ το γιατί να πάω κάπου και να βγάλω το χειρότερό μου εαυτό που θα έβγαινε σίγουρα.

Θα σου έβγαιναν νεύρα;

Καλέ πάρα πολλά! Η πιο αντιπαθητικιά θα ήμουν, από την πρώτη εβδομάδα θα έβγαινα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τσιτώνουμε τον εαυτό μας. Θα μου πεις υπάρχει ένα χρηματικό αντίτιμο. Είμαι τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Έχω διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή μου, που δεν έχω πολύ αυξημένες ανάγκες. Δεν θα σου έλεγα το ίδιο αν είχα δυο παιδιά. Εγώ είμαι υπεύθυνη μόνο για την πάρτη μου. Και δουλειά να μην έχω θα πάω να φάω ένα πιάτο φαγητό στη μάνα μου.

Είσαι από τις γυναίκες που δεν τις ενδιαφέρει η οικογένεια και από τις λίγες που τολμούν και το λένε τόσο ανοιχτά.

Κοίταξε να δεις, το λέω τόσο ανοιχτά γιατί δεν είμαι 25 χρονών. Γιατί αν ήμουν 25 χρονών θα σου έλεγα κάτσε να δούμε, γιατί στα 35 μου μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη. Και τώρα στο λέω με τη λογική ότι με βάση τις πιθανότητες… δεν το βλέπω να κάνω οικογένεια. Δεν το βλέπω αφενός γιατί θα ήθελα πολύ συγκεκριμένες συνθήκες για να κάνω οικογένεια, για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο αλλά επίσης, δεν έχω και καθόλου την επιθυμία. Δεν είναι δηλαδή ότι λέω «ρε γαμώτο θα ήθελα να έχω ένα παιδάκι αλλά δεν έχω βρει τον κατάλληλο ή οτιδήποτε τέτοιο». Θεωρώ ότι το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι τεράστια ευθύνη.

Τι εννοείς όταν λες ευθύνη, τι είναι αυτό που σε πιέζει;

Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ από την αίσθηση ότι μπορεί να φέρω ένα παιδί στον κόσμο και να μην είμαι καλή σε αυτό το πράγμα. Νομίζω θα με έτρωγε το άγχος. Παίρνω την ανηψιά μου τρεις μέρες για babysitting για πέντε ώρες και είναι ένα παιδί οκτώ χρονών που μπορεί να εκδηλώσει κανονικά τις επιθυμίες του και μπορεί να πει αν περνάει καλά ή όχι. Και γυρνάω από το babysitting ράκος! Σκέφτομαι μήπως είπα κάτι και την πλήγωσα, μήπως βαρέθηκε, μήπως δεν έκανα το σωστό. Έχει ένα μεγάλο στρες αυτό το πράγμα. Εγώ αυτή τη στιγμή έτσι όπως τα έχω βρει με τον εαυτό μου αισθάνομαι ότι είμαι καλά και αισθάνομαι ότι δεν θα ήμουν πιο ολοκληρωμένη αν έκανα ένα παιδί. Βέβαια, μιλάμε για μια συνθήκη την οποία δεν την έχω βιώσει, δεν ξέρω πως είναι αλλά πρόκειται για ένα συναίσθημα που όσο καταπληκτικό και αν είναι επειδή δεν το έχω βιώσει, δεν αισθάνομαι την έλλειψή του.

Οικογένεια με την ευρύτερη έννοια του γάμου; Ένας γάμος χωρίς παιδί; Ξέρεις πολλά ζευγάρια το επιλέγουν  και αυτό.

Στο γάμο δεν θα ήμουν κλειστή, δεν θα έλεγα όχι, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Επειδή είμαι αρκετά ρομαντική παρόλο που δεν μου φαίνεται θα ήθελα να παντρευτώ και δεν θα ήθελα να χωρίσω μετά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι για να φτάσω στο σημείο να παντρευτώ θα έπρεπε να φτάσω στο σημείο να αισθάνομαι ασφαλής από όλες τις μπάντες και πιο πολύ από τον εαυτό μου ότι δεν θα βαρεθώ. Ότι γενικά και εγώ είμαι ώριμη αρκετά για να μπω σε μια διαδικασία σχέσης και μια διαδικασία δουλειάς γιατί καμία σχέση δεν πάει «στον αυτόματο πιλότο». Εμένα αυτό που με μπλοκάρει περισσότερο στο θέμα της οικογένειας είναι το θέμα του παιδιού.

Ψυχοθεραπεία έχεις κάνει και αν ναι, γιατί την ξεκίνησες;

Ναι, την ξεκίνησα όταν κατάλαβα από μία σχέση που δεν ήταν και ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, ότι ήμουν δυσλειτουργική. Κατάλαβα ότι είχα θέμα εγώ στην εγγύτητα στο να έρθω κοντά στον άλλο. Όταν ερχόμουν κοντά στον άλλον τσίτωνα. Και επειδή ήταν μια πολύ easy going περίπτωση και αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, έβλεπα ότι μπορεί να έκανα εγώ τις τρέλες μου και αυτός δεν «τσίμπαγε» σε αυτό το πράγμα. «Ο άνθρωπος είναι άψογος, εσύ γιατί φέρεσαι σαν την τρελή;», σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησα. Κατάλαβα ότι έχω μια ανικανότητα στο κομμάτι των σχέσεων με το άλλο φύλο. Κατάλαβα ότι στις ερωτικές μου σχέσεις έχω πρόβλημα, οπότε είπα να πάω να το κοιτάξω.

Άπιστη έχεις υπάρξει ποτέ;

Έχω απιστήσει μια φορά, αλλά γενικά δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Έχω υπάρξει και έχω στεναχωρηθεί για αυτό, όχι τόσο για την απιστία προς τον άλλον, αλλά για την απιστία προς τον εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι εγώ ήθελα να φύγω από τη σχέση, είχα προσπαθήσει, αλλά δεν είχα τελικά τα κουράγια να φύγω. Και όταν απάτησα τον άλλον κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο και χώρισα. Θα ήθελα, όμως, να το έχω κάνει χωρίς αυτό το «δεκανίκι». Γενικά, δεν είμαι φαν της απιστίας, αλλά πιστεύω ότι όταν εκδηλώνεται έχει χαθεί πολύ πιο πριν το νήμα. Η απιστία είναι ένα σύμπτωμα μιας προβληματικής σχέσης. Και υπάρχουν φαντάζομαι και περιπτώσεις απιστίας που δεν είναι τόσο σοβαρές. Που το κάνει κανείς για να επιβεβαιωθεί, για να τσιτώσει τον άλλο, δεν ξέρω.

Εσύ τη συγχωρείς την απιστία;

Εξαρτάται από τη συνθήκη Γιώργο μου, γιατί εάν αυτή τη στιγμή εγώ ήμουν παντρεμένη με δυο παιδιά και αντιλαμβανόμουν ότι ο σύντροφός μου με είχε απατήσει μια φορά ή φλέρταρε με μια άλλη γυναίκα μπορεί να μη διέλυα το σπίτι μου και να συγχωρούσα την απιστία. Τώρα, έτσι όπως είμαι ελεύθερη και ωραία χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς να υπάρχει κάτι που να σε δένει με τον άλλο για πάντα, όπως ένα παιδί, μπορώ να σου πω ότι δεν τη συγχωρώ. Αλλά, έτσι όπως είμαι τώρα.

Έλεγε ο Κούντερα ότι η φυσική αγάπη μπορεί να μην πηγαίνει μαζί με τη σωματική… Θα μπορούσες να διαχωρίσεις την αγάπη από το σεξ;

Προφανώς έχω διαχωρίσει την αγάπη από το σεξ στο παρελθόν, εννοώντας ότι έχουν υπάρξει σχέσεις στη ζωή μου που δεν ήμουν πολύ ερωτευμένη. Τυχαίνει να είσαι και με ανθρώπους που δεν είσαι καψούρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλά δεν θα έμενα σε μια σχέση μακροχρόνια που θα αγαπιόμουν πολύ με τον άλλο και δεν θα υπήρχε σεξουαλική ζωή. Γιατί θεωρώ ότι και το σώμα μου έχει κάποιες ανάγκες.

Πρόσφατα, ένας τραγουδιστής ο Πάνος Καλλίδης δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας. Πολλοί συνάδελφοί σου άσκησαν κριτική. Εσύ τι πιστεύεις;

Τι να σου πω, ο καθένας έχει τη γνώμη του και κρίνεται γι αυτή τη γνώμη του. Το να γυρίσω και να πω «βούλωσέ το» στον Χ, Ψ άνθρωπο που έχει μια ακραία άποψη και εγώ δεν συμφωνώ μαζί της, είναι σαν να γίνομαι το ίδιο με αυτόν. Κάποια ανάγκη τον ώθησε να το πει έτσι όπως το είπε, αν το εννοούσε έτσι ο άνθρωπος. Προφανώς θα κριθεί, προφανώς κρίθηκε. Δεν ξέρω μέσα σε ποιο πλαίσιο έγινε αυτή η δήλωση. Φυσικά δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι και να ασχοληθείς με αυτό το θέμα περισσότερο δίνεις αξία. Δυναμώνουμε ό, τι θρέφουμε είτε με την αρνητική, είτε με τη θετική κριτική. Γιατί εγώ μπορεί να μην ήξερα τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, να μη γνώριζα ούτε ένα τραγούδι του. Τώρα τον έμαθα και έμαθα ποιο είναι και το τραγούδι του. Κατάλαβες τι εννοώ;

Είσαι φιλάρεσκη γυναίκα, ασχολείσαι με τον εαυτό σου;

Νομίζω είμαι λίγο χύμα, αλλά είμαι πολύ φιλάρεσκη… 

Για τις πλαστικές τι πιστεύεις; Έχεις κάνει;

Η άποψή μου για αυτά τα πράγματα είναι ότι άμα εσένα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα κάνε τα. Εγώ είχα κάνει πλαστική στη μύτη όταν ήμουν νεότερη γιατί είχε καμπούρα. Αν κάνεις κάτι που είναι πολύ εμφανές, αν για παράδειγμα εγώ πω ότι θέλω να αυξήσω το στήθος μου ή θέλω να βάλω οπίσθια ή θέλω να κάνω μπότοξ πάρα πολλά ή οτιδήποτε, υπάρχει μια πιθανότητα άμα το πάρουνε χαμπάρι και επειδή ο περισσότερος κόσμος και ειδικά στα καλλιτεχνικά δεν έχει και με τι να ασχοληθεί, αν σε πιάσει στο στόμα του… Άμα το αντέχεις αυτό και τους γράφεις, τι σε νοιάζει. 

Στην πορεία σου εσύ δεν το έχεις παίξει ποτέ σέξι ντίβα…

Δεν έχω και τα προσόντα όμως. Εγώ ξέρω και τις δυνατότητές μου σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που με θεωρούν όμορφη. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν με θεωρούν όμορφη. Όμως, δεν μπορείς να βάλεις τη δικιά μου τη φωτογραφία δίπλα στην αντικειμενική ομορφιά. Μπορεί να τη βάλεις στη γοητεία ή στην έντονη προσωπικότητα oτιδήποτε… Και επίσης, δεν ταιριάζει με την προσωπικότητά μου. Γιατί υπάρχουν κορίτσια τα οποία έχουν μια έμφυτη θηλυκότητα, ένα έμφυτο σέξι και μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό το πράγμα. Εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο.

Ποιο είναι το μεγάλο όνειρό σου;

Προσπαθώ να μην κάνω όνειρα. Θα ήθελα μέχρι όσο μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτό που κάνω και ταυτόχρονα να μου δίνει χαρά. Προσωπικό όραμα είναι να είμαι ήρεμη. Γιατί η ηρεμία είναι πολύ πιο σημαντικό πράγμα και από την ευτυχία. Όταν είσαι ήρεμος μπορείς να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σου συμβαίνει με ψυχραιμία και έτσι να έχεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Είτε είναι ένα ευχάριστο γεγονός, είτε είναι ένα δυσάρεστο γεγονός.

Ευτυχισμένη είσαι σήμερα;

Από τη στιγμή που έχω την υγεία μου, οι δικοί μου άνθρωποι έχουν την υγεία τους, δεν έχω σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης, διαβίωσης δηλαδή έχω να πληρώσω το ρεύμα, το τηλέφωνό μου ναι, είμαι μια χαρά.

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Τα τελευταία άρθρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: