Ένα πολύ χρήσιμο και δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για ανέργους

Βιωματικό σεμινάριο για ανέργους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Δωρεάν εκπαιδευτικό βιωματικό εργαστήριο για ανέργους διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη, η Διεύθυνση Παιδείας Βιβλιοθηκών και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα συμβούλων επικοινωνίας της εταιρείας «Charisma Academy». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Ιωάννη Ρέντη ( Μπιχάκη 15, α’ όροφος) και απευθύνεται σε ανέργους κάθε ηλικίας καθώς και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να μάθουν τεχνικές αυτοβελτίωσης.

afisa seminario

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: Βιογραφικό, συνέντευξη και συμπεριφορά. Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν: Η Γλώσσα του Σώματος και οι τεχνικές της, οι μικροεκφράσεις του προσώπου και ο τρόπος αναγνώρισης της συναισθηματικής κατάστασης των ατόμων, οι λεκτικές προσεγγίσεις και οι τεχνικές πειθούς για την αύξηση της συμπάθειας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ατόμου κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης. Μετά το τέλος του τρίωρου σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις, πώς να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη και πώς να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια αυτής.Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πάρι Χατζηπαρέ, Σύμβουλο Επικοινωνίας και Εκπαιδευτή Ενηλίκων της εταιρείας “CharismaAcademy .


Δηλώσεις Συμμετοχής στο 2104838374 τις ώρες 13:30-20:00 και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://forms.gle/hpVgzqSALKz8VagY8

Translate

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: