Η παρουσιάστρια που τα έβαλε με πρόσφυγες και δε ξέρει καν ορθογραφία!

Κάνουμε τον καμπόσο εκεί που μας παίρνει. Και με ευκολία ξεστομίζουμε όποια ανοησία μας έρθει στο μισο- καμμένο κεφάλι μας προκειμένου να κάνουμε το κομμάτι μας και να γίνουμε αρεστοί στους κανίβαλους- ανθρωποφάγους. Όχι βέβαια πως διαθέτουμε και την παιδεία για να έχουμε μια ορθή άποψη και πως θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε και ανθρώπινες αξίες σε άλλη περίπτωση: Άγνοια.

Αυτή είναι η λογική πολλών παρουσιαστών και δημοσιογράφων στην τηλεόραση που μάλιστα προσπαθούν να δείξουν και πόσο καλοί Ελληναράδες είναι. Για μια τέτοια παρουσιάστρια θα μιλήσουμε σήμερα μέσα από μια ιστορία που μας τη διηγήθηκε μαθήτριά της!

Η παρουσιάστρια πέρα των τηλεοπτικών της καθηκόντων είχε αναλάβει και τη διδασκαλία νεαρών παιδιών σε σχολή δημοσιογραφίας (Μη χαθεί τόση σπουδαία γνώση και δεν μεταλαμπαδευτεί..). Οι μαθητές της λοιπόν, γρήγορα κατάλαβαν πως η δασκάλα τους δυσκολευόταν πολύ με τα ελληνικά και κάθε φορά που έπρεπε να γράψει μια δύσκολη λέξη στον πίνακα, σήκωνε έναν μαθητή και του έδινε την εντολή να γράψει εκείνος αντί αυτής. Πολύ συχνά δε, προφασιζόταν πως είχε κάποια αλλεργία και έπρεπε να αποφύγει την κιμωλία.

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του νεοέλληνα, που καμώνεται τον σούπερ Έλληνα και που καμία ιδέα περί ελληνισμού δεν έχει . Η ανεπάρκεια καλύπτεται πάντα με μια επίθεση… ανωτερότητας και ρατσισμού. Εύγε! 

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: