ΕΟΕ: 10.000 ευρώ στους αθλητές που θα προκριθούν για το Τόκιο

Την απόφαση να επιχορηγήσει με 10.000 ευρώ τους αθλητές και αθλήτριες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έλαβε η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην τελευταία της συνεδρίαση.

Η οικονομική ενίσχυση αφορά όλους όσοι έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, αλλά και αυτούς που θα το εξασφαλίσουν στο μέλλον.

Το ποσό θα δοθεί εφάπαξ μέσω των Ομοσπονδιών των αθλητών, ενώ η ΕΟΕ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση των Αθλητικών Ομοσπονδιών ανάλογα με τον αριθμό των αθλητών και των αθλητριών που διεκδικούν την πρόκριση στο Τόκυο.

Την απόφαση της οικονομικής βοήθειας προς τους αθλητές σχολίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος: «Είναι μία ιστορική μέρα για τους αθλητές και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε αυτά τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Τα χρήματα τα έχει εξασφαλίσει η ΕΟΕ από χορηγίες και άλλους πόρους, καθώς, όπως έχουμε πει πολλές φορές, η τακτική επιχορήγηση του κράτους δεν φτάνει ούτε για τη μισθοδοσία του προσωπικού μας.

Σήμερα, λοιπόν, υλοποιούμε τη δέσμευσή μας, ότι όσα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα πηγαίνουν στους αθλητές, προκειμένου να συνεισφέρουμε κι εμείς στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις προπονήσεις και την προετοιμασία τους. Παράλληλα με την ενίσχυση των Ομοσπονδιών, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κι άλλες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Τα τελευταία άρθρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: