Γίνε εθελοντής για 1 ώρα και προσέφερε τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Πώς μπορείς να το πετύχεις; Μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή» στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Ομάδες εθελοντών του Μπορούμε επισκέπτονται κάθε εβδομάδα τις 27 συνεργαζόμενες λαϊκές αγορές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εργάσιμης ημέρας τους και συγκεντρώνουν τα αξιοποιήσιμα τρόφιμα που δεν έχουν δυστυχώς πουληθεί και που οι πωλητές προτιμούν να προσφέρουν σε κοινωφελείς φορείς αντί να τα πετάξουν. Οι εθελοντές μας συγκεντρώνουν, καταγράφουν και παραδίδουν επί τόπου τα περισσευουμενα τρόφιμα στον εκάστοτε κοινωφελή φορεα, συμβάλλοντας στην ποιοτική σίτιση εκατοντάδων ανθρώπων σε διατροφικη ανασφάλεια.

Μέσω του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή» οι εθελοντές μας έχουν συμβάλει στη διάσωση και προσφορά πάνω από 250 τόνων φρούτων και λαχανικών ως τώρα.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις προσφέροντας λίγο από το χρονο σου και συμμετέχοντας σε μια ευχάριστη δραστηριότητα με τεράστιο θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Εάν θα ήθελες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ή να δηλώσεις συμμετοχή μπορείς να μας καλέσεις στο 210 3237805 ή να επισκεφτείς τη σελίδα:
https://www.boroume.gr/boreis-na-voithiseis/gine-ethelodis-tou-boroume/

Εναλλακτικά, μπορείς επίσης να μας βοηθήσεις και κοινοποιώντας την παρούσα ανάρτηση προκειμένου να διαδόσεις το μήνυμα του Μπορούμε «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη» προς φίλους σου που πιθανώς να ενδιαφέρονται!

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Τα τελευταία άρθρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: