Πότε το πέος του άνδρα θεωρείται μικρό

Η εικόνα που πολλοί άνδρες έχουν για το μέγεθος του πέους τους, συχνά επηρεάζεται από τις πορνογραφικές ταινίες που διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές πεποιθήσεις και που παρουσιάζουν ιδιαίτερα προικισμένους πρωταγωνιστές. Η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με την πορνογραφία. Στην πραγματικότητα το μέγεθος του πέους όχι μόνο δεν είναι τόσο μεγάλο αλλά και η αντίληψη πως είναι τόσο σημαντικό για την ικανοποίηση μιας γυναίκας στο σεξ είναι λανθασμένη.

Πολλοί επιστήμονες αναφέρουν μέσα από τις μελέτες τους πως η αρνητική εικόνα που αποκτά ένας άντρας για το σώμα του και το μόριό του είναι εκείνη που μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία και κατά συνέπεια να επηρεάσει τη σεξουαλική επαφή διασπώντας την προσοχή από τα ερωτικά  ερεθίσματα που είναι απαραίτητα για να είναι το σεξ απολαυστικό τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα.

Ας δούμε όμως ποια είναι η αλήθεια αναφορικά με το μέγεθος. Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων, οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.). Σε πρόσφατη μελέτη, μόνο το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν ανέφεραν πως θεωρούν πως το μήκος του πέους είναι σημαντικό, πράγμα που μας βοηθά να καταλάβουμε τις εσφαλμένες αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει αναφορικά με το θέμα.

Διαβάστε ακόμα

Δάχτυλο στο αιδοίο: Πώς να ερεθίσεις σωστά τη γυναίκα στο sex (Εικόνες+18)

δείτε ακόμα

Μυστικό σεξ: Πώς θέλει η γυναίκα να μπαίνει το πέος μέσα της

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: