Σεξ: Δείτε την κλειτορίδα και τα χείλη στο αιδοίο- Πώς διεγείρεται η γυναίκα (+18)

Οι άντρες τους δεν ξέρουν πού ακριβώς πρέπει να τις διεγείρουν.
Η κλειτορίδα δεν είναι καθόλου εύκολο να εντοπιστεί.Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος, αλλά είναι μικρή και σχεδόν ανύπαρκτη.

Οταν μια κοπέλα αυνανίζεται, εννέα φορές στις δέκα το κάνει διεγείροντας την κλειτορίδα της. Έτσι, ένα είναι Βέβαιο: γνωρίζει πού Βρίσκεται η κλειτορίδα της και τι πρέπει να κάνει για να τη διεγείρει. Γι’ αυτό, αν θέλει να την ευχαριστήσετε -και γιατί να μην το θέλει;- το πρώτο σαφές Βήμα που θα έπρεπε να κάνει, θα ήταν να σας διδάξει το πώς. Να σας κάνει δηλαδή μια πλήρη και αναλυτική επίδειξη. Ίσως, με την ενθάρρυνσή σας, μπορέσει να το κάνει. Αλλά, για την περίπτωση που έχει ορισμένες αναστολές για τις εξηγήσεις αυτές, μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνος σας.

beauty-2481372_960_720

Η κλειτορίδα Βρίσκεται ακριβώς στη μεσαία γραμμή. Ίσως να το ξέρετε ήδη. Αλλά σε ποιο σημείο κατά μήκος της μεσαίας γραμμής; Εκεί περίπου όπου βρίσκεται το πέος στο άντρα: στο εμπρός μέρος. Μ’ άλλα λόγια, αν εκείνη ξάπλωνε ανάσκελα και με τα πόδια της τεντωμένα και σφιγμένα γερά μεταξύ τους, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας στην κλειτορίδα της. Στην πολύ ανεπίσημη έρευνά μου (κουβεντολόι κατά το δεύτερο φλυτζάνι καφέ), βρήκα πολυάριθμες κοπέλες που παραπονιούνται ότι οι άντρες τους, αν και είναι πρόθυμοι και ανυπόμονοι να τις ευχαριστήσουν και να τις διεγείρουν, κατευθύνονται μονίμως προς λαθεμένη θέση. Ξεκινούν μ’ ένα δάχτυλο στον κόλπο ή διεγείρουν την περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο άνοιγμα του κόλπου, υποθέτοντας, φαντάζομαι, πως η κλειτορίδα βρίσκεται κάπου εκεί γύρω. Και… πέφτουν έξω κατά δυόμισυ, περίπου, αλλά εξαιρετικά πολύτιμα, εκατοστά.

72_ext_female_genitalia

Δεν θέλω να πω πως το δάχτυλο στον κόλπο της δεν είναι ευχάριστο. Και βέβαια είναι. Άσχετα με όσα έχουν πει μερικοί άντρες φυσιολόγοι, πως όταν διεγείρονται μόνες τους όλη η αίσθηση περιορίζεται στην κλειτορίδα. Γι’ αυτό, λένε, και τους αρέσει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και από τους άντρες τους.

Και πώς να την διεγείρετε; Με τον ίδιο τρόπο που διεγείρει εκείνη τον εαυτό της. Αν θελήσει να σας δείξει, σπουδαία. Αν όχι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μερικές από τις πιο «δημοφιλείς» τεχνικές και ας ελπίσουμε πως θα γυρίσετε τους κατάλληλους διακόπτες. Τοποθετείστε το χέρι σας με την παλάμη απλωμένη επάνω σ’ όλη την τριχωτή περιοχή του αιδοίου της. Πιέστε δυνατά και περιστρέψτε το, κάνοντας κύκλους, προσέχοντας μόνο να μην της τραβήξετε καμιά τρίχα. Προσοχή, πονάει! Με τον τρόπο αυτό, τα δάχτυλά σας δεν αγγίζουν άμεσα την κλειτορίδα της, αλλά ερεθίζουν τα χείλη του αιδοίου της και από τις δύο πλευρές, καθώς τα σπρώχνουν, τα κλείνουν, τα ανοίγουν….

a-3049572_960_720

Μπορεί ακόμα να προτιμούν μια πιο άμεση μέθοδο. Θαυμάσια. Κρατήστε το χέρι σας εκεί που βρίσκεται, επίπεδο, με τα δάχτυλά σας γυρισμένα προς τα κάτω. Γλιστρήστε μετά ένα απ’ τα μεσαία δάχτυλά σας ανάμεσα στα χείλη και αφήστε το να ψάχνει αριστερά, δεξιά στην περιοχή. Μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή προεξοχή που προχωρά κατά μήκος του δαχτύλου σας, από το κάτω μέρος του. Είναι ο κορμός της κλειτορίδας. (Έχει ένα μικρό κορμό και μια κεφαλή, ακριβώς όπως το πέος σας, αλλά χωρίς άνοιγμα στην κεφαλή). Οι περισσότερες κοπέλες, όταν αυνανίζονται, δεν διεγείρουν πολύ άμεσα την κεφαλή της κλειτορίδας. Είναι υπερβολικά ευαίσθητη, ώστε να μην ανέχεται πολλά. Αντί γι’ αυτό, τρίβουν το δάχτυλο επάνω και κάτω κατά μήκος του κορμού της κλειτορίδας, μερικές φορές κατά μήκος και των πλευρών του, με τρόπο που μοιάζει με τον τρόπο που αυνανίζεστε εσείς.

a-3049571_960_720

Δοκιμάστε το. Αλλά, προηγουμένως, ακούστε μια σύσταση για να σας κάνω προσεκτικούς: πρόκειται για μια περιοχή που ερεθίζεται εύκολα, ιδιαίτερα όταν δεν λιπαίνεται άφθονα. Μπορεί να πιστεύετε ότι θα έχει αρκετή «αυτολίπανση» αν διεγερθεί αρκετά. Σε κανονικές συνθήκες μπορεί να είναι έτσι, αλλά η λίπανση αυτή δεν φτάνει απαραίτητα στην κλειτορίδα της. Η λίπανση προέρχεται από τα τοιχώματα του κόλπου και, αν εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα δεν πρόκειται ασφαλώς η λίπανση ν’ ανέβει τον ανήφορο. Μπορείτε να «δανειστείτε» λίγη από τον κόλπο της με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε επίσης να τη λιπάνετε με σάλιο, αλλά στεγνώνει πολύ γρήγορα. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και λίγη από τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιείτε όταν της κάνετε μασάζ.

Πόση ώρα μπορείτε να παίζετε με την κλειτορίδα της; Αυτό εξαρτάται από το τι θέλετε εσείς και το τι θέλει εκείνη. Αλλά, για εγωιστικούς λόγους και για να μείνω πιστή στο φύλο μου, ελπίζω πως θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της. Στο κάτω-κάτω, αυτό προσπαθείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή: να την ικανοποιήσετε. Είμαι σίγουρη όμως πως και για σας είναι ευχάριστο. Και να είστε σίγουρος πως αυτό θα σας το ανταποδώσει, με τη σειρά της, και με το παραπάνω.

intimacy-2549258_960_720

Κάνετε υπομονή και συγκεντρωθείτε στις αντιδράσεις της. Μπορεί, κάποιες φορές να θέλει να φτάσει στον οργασμό, αλλά θα υπάρχουν και φορές που θα θέλει να συγκρατηθεί και να φτάσει στο αποκορύφωμα όταν θα φτάνετε κι εσείς. Είναι κάτι που πιστεύω πως οι άντρες μπορεί να δυσκολεύονται να το καταλάβουν. Αν μπορείτε συνήθως να έχετε μια συνουσία μέσα σε μια ώρα ερωτροπίας, η πιθανότητα πολλαπλού οργασμού της θ’ αποτελεί ένα πραγματικά μεγάλο δώρο για σας. Επομένως, γιατί να μην επωφεληθείτε πλήρως; Και είναι πραγματικά θαυμάσιο! Και για τους δυο σας. Εκείνη νιώθει μια υπέροχη ηδονή και μια βαθιά ευγνωμοσύνη για την αγάπη που της έχετε και την προσφορά σας. Κι εσείς μια πρώτης τάξεως ικανοποίηση που αφήνεται στα χέρια σας να της κάνετε ό,τι θέλετε και -το σημαντικότερο- ό,τι την ευχαριστεί. Αλλά μια κοπέλα δεν το θέλει πάντα έτσι. Εν πάση περιπτώ- σει, η ποιότητα είναι πάντα πιο σημαντική από την ποσότητα. Αν θελήσει να φτάσει στον οργασμό, θα το καταλάβετε. Απλώς δεν θα κάνει ή δεν θα πει κάτι για να σας σταματήσει σ’ αυτό που της κάνετε.

sex-2726747_960_720

Όταν φτάσει στον οργασμό, δεν είναι απαραίτητο να σταματήσετε εκείνο που κάνετε. Είναι πιθανό πως θα φτάσει ξανά στον οργασμό – αν αυτό είναι που ποθεί. Αλλά παραχω- ρείστε της ένα διάλειμμα πριν προχωρήσετε. Συνεχίστε το ερωτικό σας παιχνίδι με άλλον τρόπο, κατά τη διάρκεια της διακοπής, πριν ξαναγυρίσετε σ’ εκείνο που κάνατε προηγουμένως.

sexy-428844_960_720

Και κάτι άλλο, σχετικά με το αποκορύφωμά της. Μερικοί άντρες διακόπτουν πρόωρα την απόλαυσή της με το δάχτυλό τους, από φόβο μήπως η γυναίκα που θα φτάσει στο αποκορύφωμά της με τον τρόπο αυτό, χάσει το ενδιαφέρον της να συνεχίσει. Μπορεί, ορισμένες κοπέλες, να έχουν πείσει τον εαυτό τους για το πώς πρέπει να νιώθουν και μέχρι που επιτρέπεται να φτάνουν τη διέγερσή τους με το δάχτυλο του συντρόφου τους. Οι κοπέλες αυτές θα πρέπει ν’ αλλάξουν τρόπο σκέψης. Δεν χρειάζεται όμως ούτε να επιβραδύνουν το ρυθμό της διέγερσής τους, ούτε να ελαττώνουν το ύψος της διέγερσής τους στο φινάλε.

Άλλη μια περιοχή πολύ ευαίσθητη στην ερωτική διέγερση βρίσκεται στο άνοιγμα του κόλπου (στα εσωτερικά χείλη). Αν κινήσετε το δάχτυλό σας κυκλικά -όχι πιο μέσα απ’ το άνοιγμα- θα της προσφέρετε μια εμπειρία υψηλής έντασης. Δοκιμάστε το.

erotic-2549106_960_720

Ισπανικό σεξ: Όταν ο άνδρας εκσπερματώνει στο στήθος της γυναίκας (+18)

 

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: