Το στοματικό σεξ αυξάνει το μέγεθος του πέους

Κεφάλαιο μέγεθος πέους. Αν και οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μέγεθος του πέους αλλά περισσότερο για τον τρόπο που ο άνδρας κάνει έρωτα, η ανησυχία για το μέγεθος είναι πολύ δύσκολο να βγει από το μυαλό του άνδρα. Άνδρες κάθε ηλικίας αναζητούν μεθόδους για να το αυξήσουν, πολλές φορές χωρίς να υπάρχει προφανής βιολογικός λόγος. Τα αίτια πολύ συχνά είναι μόνον ψυχολογικά και έχουν να κάνουν και με τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που οι ταινίες πορνό προβάλλουν.

man

Ωστόσο υπάρχει μια πληροφορία που πολλοί άνδρες θα βρουν ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine», ερευνητές υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ το πέος του άνδρα μεγαλώνει περισσότερο σε σύγκριση με άλλα είδη και τεχνικές σεξ.  Πιο συγκεκριμένα ο Debby Herbenick, ερευνητής από το Πανεπιστήμιο Indiana και η επιστημονικήξ του ομάδα ζήτησαν από 1,661 άνδρες να μετρήσουν το μήκος και το πάχος του πέους τους. Αρχικός σκοπός της έρευνας και των μετρήσεων ήταν να μελετηθεί η σωστή εφαρμογή του προφυλακτικού στο ανδρικό μόριο. Μεταξύ άλλων μελετήθηκαν και οι διαφορετικοί τρόποι διέγερσης και πώς αυτοί οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα των μετρήσεων του πέους.

man

Το στοματικό σεξ ήταν μια από τις πρακτικές που είχαν καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά στην επίτευξη μεγαλύτερης στύσης συγκριτικά με άλλες μεθόδους. Οι ερευνητές ωστόσο τονίζουν: Υπάρχει και περιθώριο λάθους στην έρευνα. «Δεν είμαστε 100% βέβαιοι για το αποτέλεσμα, διότι δε γνωρίζουμε  αν οι άνδρες με το μεγαλύτερο μέγεθος πέους συνήθιζαν να κάνουν στοματικό σεξ περισσότερο ή αν το στοματικό σεξ μεγάλωνε το μόριό τους.

Διαβάστε ακόμα

Δάχτυλο στο αιδοίο: Πώς να ερεθίσεις σωστά τη γυναίκα στο sex (Εικόνες+18)

δείτε ακόμα

Μυστικό σεξ: Πώς θέλει η γυναίκα να μπαίνει το πέος μέσα της

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: