Ο Τσακνής επιστρέφει με λαχτάρα στη μουσική… Εμείς θέλουμε να τον ακούσουμε μετά το «σκάσε» ;

«Επιστρέφω με λαχτάρα στη μουσική. Πιστεύω ότι απέκτησα μία σοφία εκεί, διότι άλλο να τα λέμε και να τα κρίνουμε απ’ έξω ορισμένα πράγματα και άλλο να τα βλέπουμε από κοντά. Είδα ορισμένα, τα οποία τα προσέγγιζα στο παρελθόν θεωρητικά μόνο, είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν», τόνισε ο κ. Τσακνής «Από μέσα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας. Όση κι αν είναι η θέληση των κυβερνώντων, όλων των κυβερνήσεων δηλαδή, να αλλάξουν κάποια πράγματα, φαίνεται ότι το βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος σού βάζει φρένο διαρκώς».

«Στην ΕΡΤ υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να φτιάξει την τηλεόραση που μας αξίζει και αξίζει στους εργαζόμενους»ανέφερε.

Βέβαια η επιστροφή του δε γνωρίζουμε αν θα έχει την παλαιά αποδοχή από το κοινό. Από τη στιγμή που ένας καλλιτέχνης αποφάσισε να έχει την επιμέλεια του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της χώρας θα πρέπει να γνωρίζουμε όχι μόνο τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και το έργο του, τι κατάφερε ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, πώς και σε ποιο βαθμό εκπλήρωσε το όνειρό του και ποιο ήταν το όνειρο αυτό . Φυσικά, υπάρχουν και στιγμές όπως αυτή που θα δυσκολευτούμε να ξεχάσουμε… Το άσμα «θα βγάλετε τον σκασμό επιτέλους» που πρόσφατα βρέθηκε στην κορυφή των charts.

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε…

 

donate: Κάνε μια δωρεά στο blog paypal.me/kogior

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: